< woonwinkel Strand | renée beurskens

woonwinkel Strand

07/03/2011

Strand West is een prachtige woonwinkel in een van de mooiste panden aan de oude gracht in Utrecht. Ik kom er niet heel vaak, maar als ik er ben, word ik altijd zo blij. De winkel laat hele mooie meubels en woonaccesoires zien. Het is alsof je door een gezellige en knusse tentoonstelling loopt. Lekker snuffelen dus! Iedere keer ontdek je wel weer iets nieuws, dat kan een boek zijn, een vaas of gewoon een mooie lamp.

Strand West

Comments (0) | More: blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>