< Tentoonstelling ZomerExpo 2011 | renée beurskens

Tentoonstelling ZomerExpo 2011

Van 9 juli tot en met 21 augustus 2011 is mijn werk te zien in deze tentoonstelling!

De tentoonstelling Anoniem gekozen. ZomerExpo 2011 in het Gemeentemuseum in Den Haag belooft een visueel spektakel te worden. De kwaliteit van kunst staat voorop; 250 werken werden op zeggingskracht geselecteerd voor deze eerste editie van de grootste tentoonstelling met open inschrijving in Nederland. In dit tentoonstellingsconcept wordt kunst in het museum getoond die anders voor het grote publiek verborgen zou blijven en de grens tussen gevestigde kunst wordt doorbroken.

Gemeentemuseum Den Haag
Stadhouderslaan 42, 2517 HV
www.gemeentemuseum.nl
www.zomerexpo2011.nl


Tentoonstelling ZomerExpo 2011 | 2011 | nieuws | Tags: , , | Comments (0)