< de verzameling van mijn Oma | renée beurskens

 

 

 

 

 

 

 

De verzameling van mijn Oma

‘Mijn oma is verhuisd! Van een groot huis naar een kleine flat. Haar huis stond vol met vaasjes, bakjes, kastjes, plantjes, eigenlijk te veel om op te noemen. Deze oude, gekke en bijzondere spullen passen niet meer in haar nieuwe flat. Vandaar dat ik de mooiste spullen heb uitgezocht en die laat ik jullie nu zien…’

In deze workshop ontdekken kleuters mijn bijzondere verzameling.
Hoe ziet een badmuts eruit? En waar gebruik je die eigenlijk voor? Wat voor vorm heeft een vaas? En hoe ruiken handschoenen?
De kinderen maken een tekening voor mijn oma, zo hoeft zij haar spullen niet zo te missen.

1 les (45-60 minuten)
groep 1 en 2

de verzameling van mijn Oma | 2011 | kunstenaar in de klas | Tags: , , , , , | Comments (0)