< De vergeet niet schat | renée beurskens

De vergeet niet schat

06/02/2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De afgelopen weken heb ik voor mijn opleiding tot beroepskunstenaar in de klas, 3 workshops gegeven op de Prinses Margriet school in Zuilen. Groep 6 van meester Anthony en meester Mustapha hebben 3 weken lang gewerkt aan hun bijzondere schat, een familieherinnering. De kinderen hebben enthousiast gewerkt en zijn trots op hun eigen ‘schat’ kistjes!

Het was ontzettend leuk om les te geven in deze 2 klassen en ik heb veel en mooie herinneringen gehoord. Van leren zwemmen in de rode zee tot aan spelletjes Mens erger je niet! spelen bij oma. De herinneringen zijn geschilderd en verkleind tot een formaat van 3 x 5 cm. Daarna heeft iedereen een speciaal doosje versierd dat past bij zijn of haar herinnering, het minischilderij kan hier precies in. De herinnering wordt zo bewaard en uiteindelijk doorgegeven!

Comments (0) | Tags: , , , , , , | More: blog