< Je droomvisite | renée beurskens

Je droomvisite

11/05/2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In Maart en April heb ik 6 workshops gegeven op de De Twijn locatie Puntenburg in het centrum van Utrecht. De leerlingen uit groep 7 van juf Susanne en groep 8 van Juf Marieke hebben in 5 weken tijd verschillende beeldende opdrachten gekregen rondom visite; je droomvisite! De kinderen hebben enthousiast gewerkt aan het ontwerpen van een servies, het maken van een uitnodiging, stillevens componeren met verschillende voorwerpen, fruit en brood. Daarna zijn ze gefotografeerd. Alle opdrachten zijn uiteindelijk verwerkt in een placemat.

Ik vond het erg gezellig en lekker levendig om bij deze 2 klassen workshops te verzorgen. Ik heb veel opgestoken van de kinderen en ben weer helemaal op de hoogte van muziek en voetbal.

 

 

Comments (0) | Tags: , , , , , , | More: blog