< kunstprojecten voor kinderen | renée beurskens

Kunstprojecten voor kinderen

Hoe ontvang jij je oma of je droombezoek? Wat staat er op tafel als er visite komt?

In mijn kunstprojecten onderzoeken en praten kinderen over tafeltradities, bijzondere herinneringen en familiegebruiken.  Ze ontwerpen een speciaal servies en maken een uitnodiging voor hun droomvisite.

Ik leer de kinderen beter te kijken naar porselein, servies en andere attributen. Ik neem ze mee in de schoonheid van de gedekte tafel.  De kinderen ervaren hoe het is hier aandacht aan te besteden en bedenken hoe je bezoek op een bijzondere manier kan ontvangen.

Interesse? Kijk voor meer informatie onder het kopje ‘kunstenaar in de klas’ of neem contact met me op via mail@reneebeurskens.com .

 

kunstprojecten voor kinderen | 2012 | informatie | Comments (0)